EventsBook

ActionCLUB: 7 Groep Coaching sessies

CityKeerbergen
ProvincieBrabant Flamand (VBR)
Datum15/10/2019
Uur09:00
CategorieEvents

ActionCLUB: We werken aan die sterke basis voor jouw bedrijf. Dit programma is opgebouwd rond alle belangrijke fundamenten van ondernemen. Het is een programma van 7 sessies, waarbij we telkens cruciale onderdelen van het runnen van een bedrijf behandelen. Stuurt u uw bedrijf, of wordt u geleefd door uw bedrijf? Het is jammer dat de meeste ondernemers uiteindelijk worden bestuurd door hun bedrijf in plaats van andersom. In plaats van hun bedrijven te besturen, hebben ze eigenlijk gewoon een job. Je bedrijf groeit of het gaat dood ... In het bedrijfsleven, net als in het leven, kun je niet stil blijven staan. Je gaat vooruit en groeit of je bevindt je in een neerwaartse terminale spiraal. De sleutel tot overleven op de lange termijn is om je te concentreren op de richting waarin je wilt dat je bedrijf zich verplaatst en om vervolgens vaart te maken om aan de reis te beginnen.
Er is simpelweg geen alternatief als je serieus over zaken wilt blijven. Hoe serieus bent u over uw bedrijf? Als je het beu bent om gewoon te overleven in het bedrijfsleven en klaar bent om meer geld te verdienen, meer deals te winnen, je bedrijfsresultaten drastisch te verbeteren en, om het bot te zeggen, je bedrijf weer op het goede spoor te krijgen, dan is ActionCLUB iets voor jou. Wat is ActionCLUB? ActionCLUB is een programma (= ActionCLUB: mini MBA voor KMO's met jouw bedrijf als Case studie) dat een solide basis legt voor een bedrijf rond ALLE kernfundamenten van het KMO bedrijfsleven. Het is een vast programma van 7 sessies van 2½ uur die +/- om de twee weken worden uitgevoerd, gespreid over 4,5 maanden en die u door de belangrijkste componenten van het runnen van een bedrijf leiden.
Tijdens het programma leert u hoe u: • Meer bereiken door uw prioriteiten en tijdmanagementvaardigheden te verbeteren • Bepaal uw unieke verkoopvoorstel (USP) en verander het in een krachtig, concurrerend wapen • Vergroot uw leadgeneratie- en conversievaardigheden aanzienlijk • Ontwikkel loyale, winstgevende klanten die blijven terugkomen • Onderscheid maken tussen cashflow en winstmarge. • Werf aan, ontwikkel en behoud de beste mensen • Maak systemen waarmee het bedrijf zonder u kan werken  Wie zou zich moeten inschrijven voor ActionCLUB? • KMO-bedrijfseigenaren • eenmanszaken • Startende ondernemers • Franchisenemers • Directeuren • Zelfstandige professionals Het is het meest praktische, dynamische en winstgevende bedrijfs-, verkoop- en marketingprogramma waarin u ooit zult investeren.
Het gaat er niet alleen om te achterhalen wat je moet doen ... je verlaat dit programma en weet hoe je wat moet doen om vooruit te komen. Investeer met het ActionCOACH-team, ontwikkel en pas een aantal van de 328 bedrijfsbouwstrategieën toe om specifiek in JOUW bedrijf te gebruiken, om JOUW winst te vergroten én JOUW tijd vrij te maken ... nu. Investering : Het volledige ActionCLUB programma wordt u aangeboden voor slechts €3.995. (excl. BTW) Inclusief 3 bonussen t.w.v. €1.185 . . [bonus 1 ] Persoonlijke Strategiesessie 1 week na afronding van module 7  (ter waarde van €195) [bonus 2 ] GrowthCLUB 90 dagen planning workshop (ter waarde van €495)  Vrijdag 20 September 2019 [bonus 3 ] GrowthCLUB 90 dagen planning workshop (ter waarde van €495)  Vrijdag 13 December 2019

Home Page - Privacy Sitemap Copyright © 2020 EventsBook.netP5-M