EventsBook

Benefietconcert Be.land tvv Woonhulpproject voor Vluchtelingen

CityLier
naarJezuïetenkerk
ProvincieAnvers (VAN)
Datum30/11/2017
Uur20:15
CategorieEvents

Op donderdag 30 november laat het Universitair Harmonieorkest zien wat het in huis heeft. Of beter, in kerk. De prachtige jezuïetenkerk in Lier vormt namelijk het decor voor het tweede najaarsconcert van het UHO. Deze keer t.v.v. het Woonhulpproject voor Vluchtelingen van vzw Mondiale Werken Regio Lier. Het Universitair Harmonieorkest bestaat uit studenten, oud-studenten en personeelsleden van de KU Leuven en de UC Leuven-Limburg. Voel u vanaf 20u15 kind aan huis en kom genieten van prachtige muziek, gebracht door dit 90-koppig harmonieorkest. Op het programma staan onder andere het overbekende Carmina Burana van Carl Orff en een voorproefje van een gloednieuw werk van de bekende Belgische componist Bart Picqueur. Dit alles wordt afgewisseld met getuigenissen over het gastvrij onthaal van vluchtelingen in België uit de expo BE.LAND van Vluchtelingenwerk Vlaanderen.
Achteraf kan u gezellig napraten met een drankje op de receptie. De opbrengst gaat integraal naar het Woonhulpproject voor Vluchtelingen van vzw Mondiale Werken Regio Lier. De vrijwilligers van de vzw helpen mee in de zoektocht naar een huurwoning en bieden ook na het vinden van een woning ondersteuning en opvolging. De vzw voorziet daarnaast een 6-tal transitwoningen, waar vluchtelingen beroep op kunnen doen tot ze een eigen huurwoning vinden. Zo voorkomt de vzw dat de vluchtelingen van de wal in de sloot BE.LANDen. Deuren: 19u30 Aanvang concert: 20u15 Tickets inclusief een drankje: €20, €18 met abonnement van het Liers Cultuurcentrum, via www.lierscultuurcentrum.be/programma/universitair-harmonieorkest-leuven/8190 Locatie: Jezuïetenkerk Lier, ingang B van de SAMWD, Gasthuisvest 50, 2500 Lier Ben je niet vrij deze avond, kom dan naar ons tweede benefietconcert op 25 november.
Benefietconcert Hero-Is-Me tvv KID fonds Meer info: www.uho.be www.woninggezocht.be/de-buren/vzw-mondiale-werken-lier www.vluchtelingenwerk.be/beland

Comments
Op donderdag 30 november laat het Universitair Harmonieorkest zien wat het in huis heeft. Of beter, in kerk. De prachtige jezuïetenkerk in Lier vormt namelijk het decor voor het tweede najaarsconcert van het UHO. Deze keer t.v.v. het Woonhulpproject voor Vluchtelingen van vzw Mondiale Werken Regio Lier. Meer info kan je op deze evenpagina terugvinden.
https://www.facebook.com/UHOvzw/videos/1452191141482852/

Home Page - Privacy Sitemap Copyright © 2018 EventsBook.netPb-M