EventsBook

Channel Safari FOODSERVICE & SOCIAL ECONOMY

CityDiest
ProvincieBrabant Flamand (VBR)
Datum28/11/2019
Uur08:30
CategorieEvents

Channel Safari FOODSERVICE & SOCIAL ECONOMY ORGANISATIE MET METSENSE - ABDIJ VAN AVERBODE Donderdag 28 november 2019 Anno 2019 is social economy een steeds belangrijker wordend maatschappelijk thema. Niet alleen vanwege het ‘menselijke’ aspect, maar ook in het kader van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt helpen aan een job, hen begeleiden en klaarstomen naar en volwaardige rol in de arbeidsmarkt, dat is waar het in de social economy om draait. Ook in foodservice lijkt die social economy interessante kansen te bieden. Steeds meer bedrijven werken samen met organisaties die daarvan hun specialisme hebben gemaakt. Wellicht de bekendste organisatie op dat vlak is Metsense. Ze baat intusen talloze bedrijfsrestaurants, bistro’s, buurtrestaurants en hotels uit.
Geen kleine organisatie als je weet dat het bedrijfsrestaurant van de Stad Antwerpen (Den Bell), de Politie van Antwerpen en Digipolis door Metsense worden uitgebaat. Ook mooie horecaprojecten als Antwerp Harbour Hotel, Heerlijckyt van Elsmeren en de Abdij van Averbode liggen in hun handen.   Had u altijd al graag willen weten hoe deze sector werkt en eindelijk eens wil uitgeklaard hebben of ze werkelijk kunnen functioneren met een extreem lage loonkost, neem dan deel aan de ‘Channel safari’ die Foodservice Alliance samen met Metsense organiseert. We zijn te gast in de unieke Abdij van Averbode waar ook de paters hun visie op de samenwerking met Metsense en de sociale economie zullen delen. Uiteraard nemen we niet alleen een kijkje in de horeca, maar ook in het klooster, de boerderij, de kaasmakerij en de brouwerij.
Datum Donderdag 28 november 2019   Tijd Ontvangst om 8:30u Start om 9:00u Einde 14:00u   Locatie Abdij van Averbode - Abdijstraat 1 - 3271 Scherpenheuvel-Zichem Opgelet. Max 20 deelnemers Deze sessie is enkel toegankelijk voor ledenvan het kennisnetwerk van Foodservice Alliance en hun partners. 

Home Page - Privacy Sitemap Copyright © 2020 EventsBook.netP5-M