EventsBook

EmBRUN 15 jaar verjaardagsBaleynbal

AdresKoutermolenstraat 6b
CitySint-Niklaas
naarMuziekclub 't Ey
ProvincieFlandre Orientale (VOV)
Uit02/12/2017
De03/12/2017
Uur21:00
CategorieEvents

In 2013 namen ze in 3 dagen nog een uitstekende live-cd op in ons zaaltje, en nu is EmBRUN al 15 jaar. Hiep hiep hoera. Dat gaan ze met veel plezier en energie uitgebreid vieren in hun favoriete muziekclub met een daverend en stomend Baleynbal. De muziek van dit kwintet is veel meer dan de som van de individuele muzikanten. Hun muziek blijft traditioneel getint maar is doorspekt met eigentijdse, vaak progressieve klanken en ritmes. Stomend, swingend en af en toe eens lekker intiem. Deze goed geoliede vijfcilinder-motor met veel pk's zal bewijzen dat 15 jaar helemaal niet zo oud is. En ze brengen bovendien speciale gastmuzikanten mee... Voor de prijs moet je 't alvast niet laten. Iedereen is uitgenodigd om mee te komen feesten. Leden band: Bert Leemans: chromatisch accordeon Harald Bauweraerts: draailier Pieterjan Van Kerckhoven: doedelzakken, sopraansax Jonas Scheys: elektrische bas Ludo Stichelmeyer: percussie, drums En ze brengen speciale gastmuzikanten mee.
Inkom leden gratis / niet-leden € 0,5 (=daglidkaart) Reserveren niet nodig. zaterdag 2 december - 21u Deuren open om 20u

Comments
Eind 2009 nam Toon afscheid van EmBRUN. Pieterjan nam toen de fakkel over. Hier ziet u ze voor de eerste keer samen op Toon's laatste en Pieterjan's eerste optreden. Het vieren van 15 jaar EmBRUN leek ons de ideale gelegenheid om Toon uit te nodigen om nog eens met ons mee te spelen, wat hij met veel plezier wou doen. Dames en heren: als gastmuzikant n°1: Toon Van Mierlo . . .

Home Page - Privacy Sitemap Copyright © 2018 EventsBook.netPc-M