EventsBook

Even bij jeZelf: Vergeven en loslaten

AdresArdooisestraat 8/7
CityIzegem
naarJezelf-Zijn
ProvincieFlandre Occidentale (VWV)
Datum28/02/2018
Uur19:30
CategorieEvents

Vergeven en loslaten, twee woorden die gemakkelijk uitspreken, maar in de praktijk niet altijd zo eenvoudig zijn. Wanneer je het gevoel hebt dat iemand jou onrecht heeft aangedaan, kan je heel lang in het verhaal en in die energie blijven hangen. Soms hoor je dat iemand vergeeft, maar niet vergeet... Maar dan is het ook niet werkelijk loslaten. Op die manier blijft de emotionele lading nog steeds ergens sluimeren in je energieveld. Misschien heb je het moeilijk om te vergeven omdat je dan het gevoel hebt dat je je gewonnen geeft, dat je ergens goedkeurt wat die ander heeft gezegd of gedaan. Maar iemand vergeven doe je eigenlijk voor jezelf, om je te bevrijden, opdat jij verder kunt. Op deze avond merk je dat vergeven en loslaten geen concept hoeft te blijven, maar een diepe beleving kan zijn, waardoor je meer ruimte creëert in jezelf.
Aanwezig zijn bij jeZelf en in je leven… dat is een kwaliteit die je tegenwoordig vaak mist, waardoor je het gevoel kan hebben dat je niet echt JOUW leven leeft. Alles gaat zo snel en het is belangrijker dan ooit om te kiezen voor wat er hierin voor jou belangrijk is. En dat begint met tijd nemen voor jezelf, om jezelf te voelen… om bewust te worden van wie jij werkelijk bent en hoe jij je leven vorm geeft. Op deze avonden ervaar je op een heel toegankelijke manier dat je niets hoeft te bereiken of te kunnen om bij jouw diepste essentie te komen. Mediteren brengt je bij jouw unieke beleving. Met de meditaties ga je eerst ontspannen en ervaar je vervolgens hoe het is om te kijken vanuit een ruimer perspectief naar een bepaald thema, vanuit helderheid, zodat je bij nieuwe inzichten en oplossingen komt die bij jou passen.
De avonden zijn er ook op gericht om spirituele thema's zoals loslaten, vergeven, verbinden,... heel praktisch in je leven te gaan ervaren. Tussendoor is er alle ruimte om te delen en voor jouw levensvragen. Samen mediteren en elkaar inspireren maakt dat je voelt dat je niet alleen bent in je groeiproces. Plaats: Ardooisestraat 8 bus 7 8870 Izegem Prijs: 15 € Inschrijven: [email protected] of 0497/883 548

Home Page - Privacy Sitemap Copyright © 2018 EventsBook.netP1-M