EventsBook

Even bij jeZelf: Wat stilte bij je losmaakt

AdresArdooisestraat 8/7
CityIzegem
naarJezelf-Zijn
ProvincieFlandre Occidentale (VWV)
Datum14/03/2018
Uur19:30
CategorieEvents

Wat doet stilte met jou? Zoek je de stilte soms op of vermijd je dat net liever? Als je het moeilijk hebt met jezelf of met een thema in je leven, kan stilte moeilijk zijn... Want in de stilte kom je bij datgene wat je liefst weg wilt, wat je nog niet durft zien,... Maar er blijven van weglopen lost ook niets op. Je gevecht lijkt dan alleen maar groter te worden en steeds meer energie van je te vergen. Via stilte naar binnen gaan en leren accepteren wat er in jou leeft, is niet altijd gemakkelijk, maar op deze avond merk je hoe je door die overgave aan de stilte, dieper in jeZelf kunt komen. Ook in die sfeer verbinden met een ander, maakt vaak heel wat in je los. Stil zijn creëert een nieuwe opening en stroom in jouw energie. Wat er dan met jou gebeurt zal je leren opvangen en verwelkomen, waardoor je bij de volgende kwaliteit van stilte kunt komen: nieuwe inzichten en impulsen over hoe je jouw pad vanuit jouw realiteit, verder kunt volgen.
Tweewekelijkse meditatie-avonden, die ook los te volgen zijn. Ideaal om te proeven van wat mediteren en bewust zijn voor jou kan betekenen... Aanwezig zijn bij jeZelf en in je leven… dat is een kwaliteit die je tegenwoordig vaak mist, waardoor je het gevoel kan hebben dat je niet echt JOUW leven leeft. Alles gaat zo snel en het is belangrijker dan ooit om te kiezen voor wat er hierin voor jou belangrijk is. En dat begint met tijd nemen voor jezelf, om jezelf te voelen… om bewust te worden van wie jij werkelijk bent en hoe jij je leven vorm geeft. Op deze avonden ervaar je op een heel toegankelijke manier dat je niets hoeft te bereiken of te kunnen om bij jouw diepste essentie te komen. Mediteren brengt je bij jouw unieke beleving. Met de meditaties ga je eerst ontspannen en ervaar je vervolgens hoe het is om te kijken vanuit een ruimer perspectief naar een bepaald thema, vanuit helderheid, zodat je bij nieuwe inzichten en oplossingen komt die bij jou passen.
De avonden zijn er ook op gericht om spirituele thema's zoals loslaten, vergeven, verbinden,... heel praktisch in je leven te gaan ervaren. Tussendoor is er alle ruimte om te delen en voor jouw levensvragen. Samen mediteren en elkaar inspireren maakt dat je voelt dat je niet alleen bent in je groeiproces. Locatie: Ardooisestraat 8 bus 7 8870 Izegem Prijs: 15 € Inschrijven of inlichtingen: [email protected] of 0497/883 548

Home Page - Privacy Sitemap Copyright © 2018 EventsBook.netP1-M