EventsBook

Gecertificeerde opleiding voor de vervanging van printplaten van de Sunny Tripower CORE1

CityBoom
ProvincieAnvers (VAN)
Datum10/12/2019
Uur09:30
CategorieEvents

Eenvoudig een storing in de Sunny Tripower CORE1 verhelpen zonder het volledige toestel te vervangen? Dat is vanaf nu mogelijk door enkel de printplaten van het toestel te verwisselen.  Dit vergemakkelijkt de reparatie en de interventie, met slechts een minimale inspanning voor u als installateur: het is bijvoorbeeld niet nodig om de bedrading te veranderen of de hele omvormer te demonteren, te verzenden en te vervangen. Het vermijdt ook een langere stilstand van de installatie en zorgt ervoor dat u de bewaking niet opnieuw hoeft in te stellen. SMA Benelux nodigt uw bedrijf van harte uit voor een exclusieve en gecertificeerde opleiding die u alle nodige kwalificaties aanleert om zelf de printplaten van de Sunny Tripower CORE1 te vervangen. Daarnaast wordt in deze opleiding ook gekeken naar veel voorkomende installatiefouten, evenals fouten die de omvormer aangeeft.
Op die manier kan u fouten leren vermijden, maar ook efficiënt opsporen en oplossen.Programma: - Kennismaking met de verschillende onderdelen en hun functie- Veiligheidsregels voor het vervangen van onderdelen- Tips & Tricks voor het oplossen van problemen in verband met het vervangen van onderdelen- Service en onderhoud van de Sunny Tripower CORE1: installatie- en omvormerfouten vermijden, opsporen en oplossen- Individuele praktijkoefening voor het vervangen van printplaten Na de opleiding wordt u gevalideerd door SMA Benelux en ontvangt u een certificaat dat u in staat stelt om zelf de printplaten te vervangen. Timing en locatie: De opleiding begint om 9u30 en eindigt rond 16u en vindt plaats in het opleidingslokaal van SMA Benelux in Mechelen. Als lunch wordt een broodjesmaaltijd voorzien.
Online registreren is verplicht. De plaatsen zijn beperkt tot 6 personen en worden toegewezen volgens “first come, first serve”.

Home Page - Privacy Sitemap Copyright © 2020 EventsBook.netPb-M