EventsBook

Jubileumbos

AdresPuitvoetstraat
CitySint-Niklaas
naarPuytvoet
ProvincieFlandre Orientale (VOV)
Datum25/11/2017
Uur17:00
CategorieEvents

Kom je samen met ons genieten van deze feestelijke avond? Schrijf je nu in: - eenvoudig en snel via www.sint-niklaas.be/jubileumbos - kom langs op het stadhuis aan de balie 'bouwen en milieu' - of bel naar 03 778 31 94. 2017 is een bijzonder jaar voor onze stad: Sint-Niklaas bestaat dan precies 800 jaar. Dat willen we graag met u vieren op zaterdag 25 november van 17 uur tot 22 uur tijdens de feestelijke aanplant van het jubileumbos. We nodigen 800 inwoners van Sint-Niklaas uit om samen 800 bomen te planten in het stadsbos Puitvoet. We verwennen u die avond graag in een hartverwarmende omgeving. U bent welkom aan de scoutslokalen van Sint-Tarsicius voor het startmoment om 17 uur. Stadsbos Puitvoet steken we in een magisch kleedje. Volg de sfeervol verlichte paden in het bos tot aan het plantperceel.
Na het planten van uw jubileumboom kan u samen met uw gezelschap en de andere bezoekers genieten van een hapje, drankje en sfeermuziek op het evenementenplein midden in een groen kader. Na de wandeling kan u zich opwarmen aan een heerlijk tasje soep. En voor de grote honger staat foodtruck "The Vexican" paraat om u een vegetarische maaltijd te serveren. We hebben voor ieder wat wils, ook de zoetebekken kunnen genieten van een heerlijk gebakje in de theetuin. Tijdens het gezellig samenzijn leggen The Cream Colored Ponies ons muzikaal in de watten. Ze nemen ons terug mee in de tijd met hun swingende set geïnspireerd door jazz uit de jaren '30 en '40. Om praktische redenen vragen we om voor 10 november in te schrijven. U ontvangt hierna nog een brief met de praktische afspraken.
Graag tot dan.

Comments
Vergeet je zeker niet in te schrijven: dit kan via www.sint-niklaas.be/jubileumbos, telefonisch via 03 778 31 94 of kom gewoon even langs op het stadhuis aan de balie 'bouwen en mileu'. Groot en klein, jong en oud. Iedereen is welkom.
Iedereen is welkom op deze feestelijke avond. Kom jij ook een boom planten in het jubileumbos? Schrijf je nu in: - eenvoudig en snel via www.sint-niklaas.be/jubileumbos - kom langs op het stadhuis - of bel naar 03 778 31 94.
Wacht niet langer. Vandaag en morgen kan je nog inschrijven. - eenvoudig en snel via www.sint-niklaas.be/jubileumbos - kom langs op het stadhuis - of bel naar 03 778 31 94.
Vanavond de laatste kans om in te schrijven.
Wil je deze magische avond niet missen? Volg de link naar het inschrijvingsformulier: www.sint-niklaas.be/jubileumbos

Home Page - Privacy Sitemap Copyright © 2018 EventsBook.netPc-M