EventsBook

Key Note Personal Branding

CityHerentals
ProvincieAnvers (VAN)
Datum02/05/2019
Uur18:30
CategorieEvents

Beste, In naam van Kristel Merckx Personal Branding Stylist voor Entrepreneurs, CEO's, Business, wordt u vriendelijk uitgenodigd voor dit aankomende event, met name 'Key Note Personal Branding' dit gekoppeld aan een wijndegustatie met top wijnen en delicatesse amuses. Op vandaag is zij the 'leading lady' in België en Nederland op vlak van Personal Branding en Public Identity. Zij ondersteunt voornamelijk ondernemers en publieke figuren. Zij maakt door middel van haar competenties, ervaring in de corporate wereld als de modewereld (New York), een uitgebreid gesprek en inschattingsvermogen naadloos de verbinding tussen de branding van het bedrijf waar je eigenaar van bent of vertegenwoordigt en jouw stijl en kledij  die hierbij past, daarnaast brengt ze ook de winkel tot bij jou thuis zodanig dat jij je kan focussen op je core business en familiale leven.
De meest succesvolle leiders maken een onvergetelijke eerste indruk. Ze laten meteen zien wie ze zijn, wat ze vertegenwoordigen als leider en hoe ze de organisatie dienen waarvoor ze werken of waarvan ze eigenaar zijn. Ze beïnvloeden de boodschap die ze naar anderen sturen door een sterke aanwezigheid van als leidinggevende te tonen en door rekening te houden met de eerste indruk die ze achterlaten voor hun werknemers, klanten, aandeelhouders en de sector waar ze deel van uitmaken. Kristel zal bepalen hoe succesvolle leiders die eerste indruk vormgeven en vormgeven in het voordeel van hun en hun bedrijf. Dit seminar wordt gegeven in een wijnkelder gekoppeld aan een wijndegustatie en delicatesse amuses. Schrijf je snel in want plaatsen zijn beperkt tot 20 personen.
Donderdag 2 mei - 18u30 - 22u - Wijnkelder Van Eccelpoel Herentals 18u30 Ontvangst met aperitief en versnaperingen. 19u00 Key Note 19u45 Receptie - Wijndegustatie met warme en koude amuses. Een inspirerende avond gekoppeld aan een wijndegustatie met topwijnen en delicatesse amuses.

Home Page - Privacy Sitemap Copyright © 2019 EventsBook.netPb-M