EventsBook

Maak 2019 je beste jaar ooit! ANTWERPEN

CityWommelgem
ProvincieAnvers (VAN)
Datum26/01/2019
Uur09:30
CategorieEvents

Op weg naar jouw succes.   2019 jouw succesjaar. Heb jij ook het gevoel dat er meer is in dit leven, dat je meer potentieel hebt? Recht op succes? Wil je ook sterker groeien, je talenten ontwikkelen en succesvoller worden?  Of ben je op een kruispunt in je leven en zoek je je richting? Deze workshop is dan voor jou . Geef richting aan je leven, leiding aan jezelf, behaal meer succes en leef zoals jij het wil. Maak van 2019 je beste jaar ooit. Leer je doelen smart te formuleren en krachtige acties eraan te verbinden. Controle over je interne dialoog, controle over belemmerende gedachten en een krachtige lichaamstaal met power moves brengen je verder dan je ooit voor mogelijk hield. Het Strategisch Succesmodel. Deze interactieve workshop gaat over leiding geven aan jezelf en hoe je dromen en doelen te behalen.
Je leert op overzichtelijke wijze doelen stellen die in balans en congruent zijn met alle van je levenscirkels. Het Strategisch Succesmodel, de 6 S-en model, geeft je in zes stappen inspiratie en motivatie om actie te ondernemen en blijvende verandering te realiseren. Je leert: Uit je comfortzone te stappen en te groeien in je vaardigheden. Evenwicht en harmonie op je verschillende levensvlakken. Hoe je efficiënt kan focussen op je eigen cirkel van invloed om succesvol te zijn. Doelen duidelijk, smart en congruent opstellen voor optimaal resultaat. Het belang van je lichaamstaal en dit in je voordeel te gebruiken. Je belemmerende gedachten te herkennen door middel van je mentale Spam Filter. Hoe meer zelfvertrouwen en energie te krijgen. Zes eigenschappen van succesvolle mensen.
Jezelf te motiveren om sneller je doelen te bereiken. Het zes ‘S-en model om je doelen te behalen. Voor wie: Personen die met meer zelfvertrouwen en uitstraling sterker willen staan op het werk en in privé. Iedereen die vorm wil geven aan zijn leven en planmatig wil groeien naar de verwezenlijking van zijn/haar ambities. Voor iedereen die wil investeren in zijn toekomst en zo meer succes en levenskwaliteit te behalen. Ondernemers die een duidelijk plan willen maken om een sprong vooruit te springen en meer succes te boeken. Je krijgt een strategie om aan je doelen te werken. Met vernieuwde energie en motivatie ga je aan de slag. Nieuwe formule: Datum: zaterdag 26 januari 2019 of maandag 28 januari 2019. Ontvangst met koffie om 9h. Start workshop om 9h30 tot +/- 17h.
De workshop kan soms uitlopen. Lunchpauze individueel van 12h30 tot 13h30. In de omgeving zijn enkele lunch mogelijkheden. Locatie:  Centrum Antwerpen Prijs: – REGULAR  TICKET      € 145,-  inclusief workshop, werkboek en ontvangstkoffie.     VROEGBOEK KORTING       € 99,- inclusief workshop, werkboek en ontvangstkoffie.                                                              Maak gebruik van de vroegboek korting en reserveer nu je plaats. De promoprijs is op een beperkt aantal plaatsen geldig. Share:

Home Page - Privacy Sitemap Copyright © 2019 EventsBook.netPb-M