EventsBook

.NACHT VAN K.SK.

AdresCultuurplein 1
CityHeist-op-den-Berg
naarCultuurcentrum Zwaneberg
ProvincieAnvers (VAN)
Uit12/05/2018
De13/05/2018
Uur21:00
CategorieEvents

K.SK. HEIST STEUNT DE VZW ESTEN Esten, de achtjarige zoon van onze sportief manager Eddy Vandezande, lijdt aan een zeldzame stofwisselingsziekte ‘X-ALD’. Een ongeneeslijke ziekte die de hersenen doet afsterven en tegelijk ook de bijnieren aantast, en dat door een tekort aan een bepaald soort eiwit. De ziekte heeft intussen zijn hersenen al zo aangetast dat Esten zo goed als niet meer hoort, zijn zicht achteruit gaat en nog amper kan stappen. Hij heeft al verschillende behandelingen en onderzoeken, waaronder een stamceltherapie, ondergaan. Mama Evelien en papa Eddy zijn continu bezig met de zorg voor Esten. De kosten van alle testen, onderzoeken, medicijnen en behandelingen zijn erg hoog want in België worden veel van deze behandelingen, die Esten krijgt, niet terugbetaald.
Recent hebben Evelien en Eddy de vzw Esten opgericht. Een vzw die geld inzamelt voor zieke kinderen zoals Esten, waarvan de ouders geconfronteerd worden met ziekenhuisfacturen die torenhoog zijn. En ook K.SK. Heist wil daarbij helpen. Daarom zal de vijfde editie van “De Nacht van K.SK.” in het teken staan van steun aan de vzw Esten. Wij willen samen met u Esten, zijn familie en de vzw steunen. Hoe? Koop een steunkaart (*) die eveneens toegang geeft tot de vijfde editie van de “NACHT VAN K.SK.” Deze muziek- en dansavond gaat door op ZATERDAG 12 MEI 2018 in CULTUURCENTRUM ZWANEBERG (2220 Heist-op-den-Berg, Cultuurplein 1), in de Blauwe Zaal vanaf 21.00 uur en wordt verzorgd door een live optreden van coverband FUNKY ‘D ‘. OF : Stort een bedrag op rekeningnummer BE48 1430 6942 5227 met vermelding steun aan vzw Esten Wij rekenen op jullie.
Namens het bestuur van K.SK. Heist Dixie Poortmans – secretaris gerechtigd correspondent * deze steunkaarten kan je kopen aan € 10,00 bij uitbaters, jeugdspelers en bestuursleden*

Home Page - Privacy Sitemap Copyright © 2018 EventsBook.netPb-M