EventsBook

Opleiding teambuilding met kinderen en jongeren

CityOverijse
ProvincieBrabant Flamand (VBR)
Uit16/11/2019
De30/11/2019
Uur10:00
CategorieEvents

Herneming wegens groot succes. Hoe sta je voor een groep? Wat doe je als je weerstand ervaart? Hoe gebruik je op een doelgerichte manier het groepsproces? Hoe haal je het beste uit je groep? Word je bewust van je eigen begeleidershouding en experimenteer hier volop mee. De experts van Pimento dagen je drie dagen uit en versterken je buikgevoel.   Van samenwerkingsopdrachten en vertrouwensspelen tot kennismakingsbabbels en diepgaande gesprekken: je ervaart het allemaal aan den lijve tijdens deze opleiding. We nemen je mee op een trip van ervaren, verdiepen en verbinden met theorie en experimenteren (16-17 november 2019 in Overijse). Tijdens de terugkomdag (op 30 november in Antwerpen) gaan we verder aan de slag met jouw leervraag. Pimento biedt je jarenlange, intense ervaring in werken met groepen kinderen en jongeren en een grondige expertise in teambuilding, talentgericht werken en weerbaarheid.
Voor wie? Iedereen die wil groeien in het begeleiden van groepen (vooral startende jeugdwerkers, leerkrachten, opvoeders en andere begeleiders).  Deze opleiding is een must voor iedereen die met kinderen en jongeren werkt. Modellen, thema's die aan bod kunnen komen … • De groep lezen: de groepsontwikkelingsfasen van Remmerswaal • Het PPP-model • Situationeel leiderschap • Comfort-stretch-panic • Active reviewing • De principes van begeleidershouding volgens Pimento Praktische info Waar & wanneer:  - tweedaagse: zaterdag 16 & zondag 17 november 2019 in De Hagaard, Hagaard 35-90, Overijse - terugkomdag: zaterdag 30 november op het nationaal secretariaat Chirojeugd Vlaanderen, Kipdorp 30, 2000 Antwerpen Prijs: 315 euro per persoon - Inclusief: begeleiding, syllabus, maaltijden, overnachting, servicekosten ticketverkoop Heb je nog inhoudelijke vragen? Stel ze gerust aan Vincent Engelbos via [email protected] of 03 336 99 99.
De gevraagde persoonsgegevens gebruiken we voor de verwerking van je inschrijving, en om je te informeren over eventuele toekomstige, gelijkaardige initiatieven. We geven ze niet door aan derden.

Home Page - Privacy Sitemap Copyright © 2020 EventsBook.netP5-M