EventsBook

ParticipAgile Foundation Opleiding [OKTOBER 2019]

CityDilbeek
ProvincieBrabant Flamand (VBR)
Uit10/10/2019
De11/10/2019
Uur08:30
CategorieEvents

Speciale voorwaarden voor particulieren, studenten en werkzoekenden Deze opleiding richt zich op professionals maar is eveneens toegankelijk voor particulieren, studenten en werkzoekenden. Prijzen en modaliteiten vind je lager. Veranderingen binnen de organisatie met de glimlach én samen met de andere leden van je team aanpakken? Makkelijker dan dit wordt het niet. ParticipAgile Foundation, dé opleiding die een mix is tussen training en praktisch toepassen, in een 100% fun sfeer. De methode ParticipAgile is een integratie van de beste principes uit de participatieve dynamiek en het agile-principe. De methode werd ontwikkeld door Lionel Barets en Michel Duchateau.  De module "Foundation" laat u toe om de basis van de agile collectieve intelligentie te ontdekken, te begrijpen en toe te passen.
Tijdens de eerste dag zien we hoe je je team kan helpen om samen te werken, om efficiënte en participatieve meetings te organiseren, om samen op zoek te gaan naar praktische en pertinente oplossingen voor problemen, om efficiënt te beslissenen die beslissingen uit te voeren met respect voor elke medewerker. De tweede dag komen we met methodes en tools om op korte termijn etappe per etappe te functioneren. Hierbij houden we steeds de efficiëntie van het team, de implicatie van de klant en de transparantie van de uitvoering voor ogen. Alles vertrekt vanuit het belang van het behalen van de doelstellingen en continue verbetering Aan het eind van deze opleiding, vertrekt u met: Werkwijzen en tools die hun effectiviteit in de praktijk hebben bewezen, ervaart u hoe u de resultaten, samenwerking, agiliteit, en betrokkenheidb van uw medewerkers een boost kan geven.
Concrete methodesom de structuur en de cultuur van uw organisatie te laten evolueren Echte ervaringen van co-creatie, crisis, strategische beslissingen, werkorganisatie stap per stap en vieren van successen Een package van bijbehorende tools klaar voor gebruik vanaf de dag na de opleiding De zekerheid dat efficiëntie en welzijn gedragen hand in hand gaan in uw organisatie Technieken die aan bod komen : Optimisatie van meetings Brainstorming – en co-creatie-processen Uitwerking van mature voorstellen Beslissingsprocessen Participatieve stemming Omgaan met onzekerheid Planning en prioritering Sturing van activiteiten Schatting van haalbaarheid en waarde Complexe problematieken opdelen in haalbare stukken Continue verbetering Participatief vieren van successen Meer info :https://www.convidencia.com/nl/training-participagile-foundation/ De trainer is : * Marleen Peeters - Consultant bij Convidencia Getuigenis : "Een verrijkende ervaring die je niet “onbewogen” laat.
Deze opleiding heeft me zin gegeven om te experimenteren met andere manieren om de groepsdynamica te bekijken, om meetings te organiseren, om projec tteams te begeleiden. Ik vertrek met een veelheid aan tools om met vertrouwen in onzekerheid te kunnen stappen. Iets waar een groot deel van de organisaties vandaag toch nood aan hebben. Een animatie die nieuw, menselijk, gedurfd fun, participatie en agile is. Gebracht door professionale facilitatoren met veel ervaring. Er worden serieuze dingen gezegd, zonder zichzelf te zeer au sérieux te nemen. Mooi werk. Bravo. Magali Carlier, Human Capital Manager, D’Ieteren Auto Basisvoorwaarden en deelnemers: Deze opleiding richt zich specifiek op: CEO’s, HR-managers, Managers, Change managers en Project managers.  Info en praktische details: drankjes, koffiepauzes en momenten van schaterlach zijn voorzien in het programma.
Een lunchformule zal u worden voorgesteld enkele dagen voor de opleiding. Voor zelfstandigen en bedrijven is het mogelijk om een factuur te krijgen voor deze opleiding (aan te vragen en te betalen voor de start van de opleiding) Voorbereiding: Om een maximum van de rijd te kunnen besteden aan de toepassing van de methode, worden de deelnemers uitgenodigd om de pedagoigische videos te bekijken voor de start van de opleiding. Op die manier kan men zich al een goed beeld vormen van de fundamentele concepten. Aansluitend geeft een eenvoudige en ludieke vragenlijst geeft u een zicht op de reeds verworven kennis om te kunnen deelnemen aan de opleiding. Verplaatsen van de opleiding: Wanneer het deelnemersaantal te klein is, wordt de opleiding geannuleerd. De ingeschreven deelnemers zullen in dat geval kunnen kiezen tussen een terugbetaling of een inschrijving in een volgende geplande “Foundation”-opleiding.
Prijzen en modaliteiten voor particulieren, studenten en werkzoekenden: Als je je privé wil inschirjven voor deze opleiding kan je genieten van een voordeeltarief ‘particulier’ van 600€. Indien uw situatie vab die aard is dat ditv tarief voor u te hoog is, aarzel niet om ons te contacteren. Om u in te schrijven aan dit tarief of voor andere vragen kan u het volgende e-mail adres gebruiken [email protected]

Home Page - Privacy Sitemap Copyright © 2019 EventsBook.netP5-M