EventsBook

Presentatiedag / Spring Sales

AdresHageweg 5
CitySint-Katelijne-Waver
naarStal Ceulemans
ProvincieAnvers (VAN)
Datum11/04/2018
Uur10:00
CategorieEvents

De 2e hands-beurs in paardensport-materiaal en -kledij wordt reeds voor de 3e keer georganiseerd in de tent van de Groentenjumping. Deze keer komt er een presentatie bij van paarden en pony's, die te koop worden aangeboden aan het publiek. Alle pony's en paarden worden gepresenteerd onder het zadel op een springparcours. Aan de kandidaat-kopers om er voor hun het geschikte paard/pony uit te zoeken, waarmee ze daarna zelf meteen kunnen rijden en plezier aan beleven. Aan de kandidaat-verkopers om hun paarden in prima omstandigheden te presenteren. Evt kan er beroep gedaan worden op ruiters van Stal Ceulemans om hun pony's of paarden voor te rijden. Meer info te verkrijgen via mail op [email protected] Inschrijvingen als kandidaat-verkoper ten laatste op 28 maart 2018.
Iedereen van harte welkom op woensdag 11 april op de terreinen van de Groentenjumping in St Katelijne Waver.

Comments
Op woensdag 11 april gaan we voor de 3e keer een 2e hands beurs inrichten, van pony- en paardenmateriaal. De tent van de Groentenjumping staat er dan, en zowel kopers als verkopers doen dan goede zaken. Dit jaar gaan we nog een stap verder... We moeten heel vaak op zoek gaan naar goed gereden paarden en pony's, maar het ontbreekt ons soms aan de tijd om alle adressen aan te doen om ze te gaan bekijken/proberen. Iedereen weet verder ook dat we veel doen voor de Chinese ruiters, maar dat wil niet zeggen dat we de Belgische en Europese ruiters in de kou willen laten staan. We zullen zelf ook enkele interessante paarden/pony's tonen, en we hopen dat andere fokkers ook de weg zullen vinden naar Sint Katelijne Waver om zelf hun paarden/pony's te presenteren die klaar zijn om op wedstrijd te gaan.
We zullen ze zelf dan ook heel graag bekijken, en de kans geven dat ze bekeken worden. De paarden/pony's die op 11 april getoond worden moeten braaf te rijden zijn, én zeker te koop zijn. Als er heel veel interesse zou zijn, is er een mogelijkheid dat we verder werken op 12 april. Maar laat ons bij een eerste organisatie heel bescheiden zijn, en hopen dat we het op 1 dag gedaan krijgen... Voorstel van timing programma: (timing onder voorbehoud van het aantal inschrijvingen) 10u: 50cm pony's 11u: 70cm pony's 12u: 90cm pony's 12u30: 1m pony's 13u: mogelijkheid om pony's te proberen door kandidaat-kopers 13u30: 90cm paarden 14.30u: 1m paarden 16u: 1.10m...

Home Page - Privacy Sitemap Copyright © 2018 EventsBook.netPb-M