EventsBook

Retie Jaarmarkt at Foli-A

CityRetie
naarRetie, Belgium
ProvincieAnvers (VAN)
Uit15/03/2018
De19/03/2018
Uur20:00
CategorieEvents

Retie jaarmarkt. We vliegen er vrijdag al direct goed in, met een ongeziene primeur: SOUL REBEL VS BIG T Ze hebben al veel gedraaid in de Foli-A, maar nog nooit samen. Een niet te missen Dj battle. Zaterdag komen de mannen van Bong Productions het hier op zenne kop zetten. No need for an introduction, legendarische Foli-A feesjes. Zondag live muziek in de Foli-A: Eerst komt Overweight uwe kater wegspelen met Ska/punk van de bovenste plank, ideaal om in feest stemming te geraken. Daarna is het aan Tough Titty: Zijn onder andere al de huisband van De Ideale Wereld geweest, en gaan hier het dak eraf spelen. Juust fout genoeg om goed te zijn. Als afsluiter krijgen we The All-Star Wedding Band over de vloer: Covers van bekende nummers, in een feest frakske gestoken.
Dus doe u frakske maar uit en placeert maar een danske. . . Maandag: Vanaf 16u nog een laatste efforke met Dj Ex Boer Jan. KOMEN. DANSEN. PINTJES DRINKEN.

Comments
Are you ready Retie? Tot zondag. Much love from The All Star Wedding Band. https://m.facebook.com/theallstarweddingband/?ref=bookmarks

Home Page - Privacy Sitemap Copyright © 2018 EventsBook.netPb-M