EventsBook

Royal Afternoon Tea & Britse Thee-Etiquette - volzet

AdresGijmelsesteenweg 5
CityAarschot
naarThee met een Verhaal
ProvincieBrabant Flamand (VBR)
Datum22/04/2018
Uur13:00
CategorieEvents

Deze workshop is volzet. De volgende afternoon tea workshop vindt plaats op 23 juni 2018 in Aarschot. Inschrijven kan via [email protected] * WORKSHOP ROYAL AFTERNOON TEA * De Britse thee-etiquette, het fascineert ontzettend veel mensen. Kijk maar naar de ontelbare kostuumseries waarbij sjieke dames in prachtige kledij een theekransje houden. Maar hoe zit het nu eigenlijk? Waar moet je op letten als je je vriendinnen op de thee vraagt, met de traditionele scones, clotted cream en jam? Wat is er met dat pinkje? Wat is RSVP en hoe reageer je erop? Hoe zet je het perfecte kopje thee bij jouw afternoon tea party en vooral… waarom kreeg onze theesommelier een vermaning tijdens een afternoon tea in een 5*-hotel in Londen? Een gezellige workshop om met je vriendinnen te doen of om bij aan te sluiten.
Na een woordje uitleg én een stukje "work" genieten we uiteraard samen van een Royal afternoon tea (Dat wil zeggen, inclusief een glaasje bubbels of een alcoholvrije theecocktail. ). Locatie: Thee met een Verhaal Aarschot Prijs: 45 euro per persoon Inschrijven via: [email protected] Opgelet: maximum 6 deelnemers. Kan ook aan huis of voor privé groepen worden georganiseerd. Contacteer ons voor meer info.

Comments
Deze workshop is volzet. Onze eerstvolgende afternoonworkshop, op onze nieuwe locatie in Aarschot. , zal plaatsvinden op 23 juni 2018. Inschrijven kan via [email protected]

Home Page - Privacy Sitemap Copyright © 2018 EventsBook.netP5-M