EventsBook

Saskia's gesprek met het Universum

CityLanaken
ProvincieLimbourg (VLI)
Datum29/11/2019
Uur19:00
CategorieEvents

YES. Het is zover. Tijd om je te realiseren: ‘hey, ik ben veel meer dan een mens’. Je bent namelijk energie. Wist je dat? Ook wel Universum genoemd.  Ik snap dat dit even schakelen is. Zoiets leerden wij niet op school. Een mens was een mens van vlees en bloed en deed bepaalde dingen omdat de hersenen op een bepaalde manier werkten. En ook: we groeiden op in een bepaalde omgeving en kopieerden gedrag van die omgeving, want hé, “kaders”.  Maar steeds meer wil er los van die kaders en wil er buiten de kaders van “hoe het hoort” worden gedacht. We leven in een tijd waarin we onszelf veel vragen stellen. Er is een hoop gebeurd op grote schaal. Dat is niet voor niks, want zo roept onze ziel: ‘Kom nou bij me terug. ’ Je leest het goed. We waren even vergeten hoe we ook alweer naar onze ziel (a.k.a.
de liefde van ons hart) moesten luisteren. Immers, onze mind had de overhand. Als je voelt; ik ben een ziel in een menselijke jas dan ga je andere vragen stellen en ook antwoorden krijgen.  En - it’s magic: Je gaat jezelf verliezen in wat jij het liefste doet. Je levensmissie wordt realiteit. Pew pew pew, dat klinkt als vuurwerk. We hebben als ziel een uniek pakket aan kwaliteiten. Ze willen zó graag ingezet. Je vindt ze niet met je hoofd.  Het gaat de capaciteit van je hersenen te boven en ze zijn bedoeld om jou en de wereld op te tillen. Mooi toch? Maar hoe doe je dat? Je ziel voelen en je hoofd uitschakelen? Horen wat je ziel tegen je wil zeggen? Liefde volgen in plaats van angst? En wat is die levensmissie dan eigenlijk?  Vragen waar Saskia, als spreekbuis van de ziel, zich graag voor leent.
Je gaat via jouw kern horen. Zo kom je bij inzichten die je toch echt niet had kunnen bedenken, maar die wel 100% bij je passen.  In een groepssessie ontstaat er een soort (ziels)contract. Iedereen die erbij is gaat elkaar optillen. Krachten en wijsheid worden gebundeld.  Saskia vertaalt wat de zielen willen zeggen naar “aardse taal” en beantwoordt persoonlijke vragen die gesteld worden. Die vragen en antwoorden gelden namelijk voor iedereen. Het zit zo ingenieus in elkaar.  Het wordt een show met magie, want ja dat is je ziel. Magisch. Je gaat vanalles voelen en er gaat vanalles shiften, dat merk je vanzelf. Misschien niet direct, maar dat er iets in werking wordt gezet is wel duidelijk. Eng? Jawel, want dat is het altijd als je naar nieuw gaat. Je rekent namelijk af met je comfort zone.  Wat je precies kunt verwachten? Concrete, heldere antwoorden, vanuit jezelf.
Toepasbaar en verdiepend in alle opzichten. En verder een hoop spiritueel geneuzel. Grapje. Humor, dat wel. Want listen... Dit is niet spiritueel, dit is real. Spritureal :) En een groep mensen die elkaar tot nieuwe hoogtes brengt. YASSS. Kom langs. Je wordt er blij van. Echt. En de wereld ook. 25 oktober THEMA: Soul Driven Businesses   Vrijdag 25 oktober gaat Saskia vanuit het Universum ook intunen op authentiek en zuiver ondernemerschap. Horen wat je ziel zegt, met een hele activerende, motiverende, concrete, je weet wel: een 'get in the driver seat' houding, om zo jouw onderneming/ bedrijf/werk/droom/plan naar het volgende level te tillen. Wanneer?Vrijdag 25 oktober & 29 november 2019 Van 19u tot 21.30u Waar?Frankenstraat 122, Maastricht  Host?Aimée Coenen -http://www.aimeecoenen.nu/Tel nummer: 0655383130 Praktisch:Schoenen uit policy in deze zaal.
Lekkere sokken mee dus :-) Prijs?Tickets, per event: €35 Duo-ticket (bring your friend. ): €65 2 rittenkaart (je ziel is je dankbaar): €65

Home Page - Privacy Sitemap Copyright © 2020 EventsBook.netP4-M