EventsBook

SEO copy opleiding op 25 oktober 2019 in Puurs

CityBoom
ProvincieAnvers (VAN)
Datum25/10/2019
Uur09:00
CategorieEvents

Hoe je webteksten schrijft die zoekmachines én potentiële klanten charmeren? Op 1 dag tijd leert SEO copywriter Ilse Meeus van Andersgeschreven.be je de kneepjes van het vak. WAAROM JE DEZE SEO WORKSHOP WIL VOLGEN? De tips en tricks uit deze schrijfcursus kan je zowel in online als offline communicatie toepassen. Na deze workshop kan je meteen aan de slag om je eigen teksten verder te optimaliseren. We verduidelijken alle theorie aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden en laten je ook ter plaatse oefenen. HANDIG OM WETEN Voor deze open SEO trainingen kiest AndersGeschreven niet voor saaie congreszalen, maar voor inspirerende locaties met alles erop en eraan. Voor deze editie trekken we naar het charmante Hof Ter Zielbeek in Puurs. We organiseren deze SEO training op verschillende data (kijk maar eens bij onze Facebook evenementen pagina) en locaties.
Een in-company training op maat is echter ook mogelijk. We houden de groepen bewust klein (max. 15 personen) zodat je alle tijd krijgt om vragen te stellen. Deze opleiding is erkend in het kader van permanente vorming bij het B.I.V. (vastgoedmakelaars) voor 3 vormingsuren. VOOR WIE? Iedereen die meer uit zijn/haar (web)teksten wil halen, is welkom. Voorkennis of SEO ervaring is niet vereist. Zowel ondernemers, beginnende marketeers als professionele copywriters en webdesigners zullen hier nuttige tips verzamelen. HET PRIJSKAARTJE Deze opleiding is 625,00 EUR exclusief btw per deelnemer waard, maar via de kmo-portefeuille kan je als kleine onderneming tot maar liefst 40% subsidie genieten. ZO BETAAL JE ZELF SLECHTS 395,00 EUR EXCL. BTW VOOR EEN HELE DAG TRAINING MET ALLES EROP EN ERAAN.
Koffie, lunch, frisdranken zijn inbegrepen. Je krijgt ook hand-outs van de presentatie en een officieel deelname-attest. KLINKT INTERESSANT? Dat is het ook. Meer informatie vragen of meteen inschrijven kan via [email protected] of via Eventbrite. Na je inschrijving krijg je van ons nog een bevestiging van het prijskaartje bij rechtstreekse facturatie of een woordje uitleg over de te volgen procedure als je voor de subsidiëring via kmo portefeuille kiest. De officiële btw-factuur ontvang je na de opleidingsdag.

Home Page - Privacy Sitemap Copyright © 2020 EventsBook.netPb-M