EventsBook

Sneukel en dreupel 2018

AdresDe Mast, Gudrunplein 1
CityIzegem
naar36e FOS De Jakketoes
ProvincieFlandre Occidentale (VWV)
Datum14/04/2018
Uur17:30
CategorieEvents

De Seniors van het 36e FOS presenteren u ... Een leuke wandeltocht van ongeveer 4 km met verschillende stopplaatsen om bij te tanken. Er is een kinderactiviteit voorzien voor onderweg en samen maken we er een onvergetelijke avond van. We zijn graag zichtbaar onderweg, dus neem gerust fluojasjes mee. Hopelijk zien we jullie dan. Tot snel. Inschrijven kan gebeuren via dit e-mailadres: [email protected] Een mailtje met de volledige namen en het correcte aantal volwassen en kinderen volstaat. Gelieve zeker in te schrijven voor 10 april: Prijs: - kinderen tem 12j = 6 euro - volwassen = 7 euro GELIEVE DE DAG ZELF TE BETALEN tot snel. De Seniors

Comments
Er is weer een klein foutje gebeurt bij het e-mailadres.
Ik wil zeker de nadruk erop leggen dat het .com is en niet .be. Voor degene die zich al hebben willen inschrijven, kijk zeker eens na of je dit wel naar het juiste adres hebt gedaan. Alvast bedankt.
Volgende week zaterdag is het al zo ver. Kan je niet wachten tot in juli om het kampgevoel op te snuiven? Sneukel en dreupel is de ideale plaats om dit gevoel nog eens te beleven. Nog niet inschrijven? [email protected] . . Hopelijk tot dan.
Er heeft zich een kleine fout plaatsgevonden bij de aanmaak van het e-mailadress. DIT IS HET NIEUWE

Home Page - Privacy Sitemap Copyright © 2018 EventsBook.netP1-M