EventsBook

T&S CHALLENGE LANAKEN november-december

CityLanaken
ProvincieLimbourg (VLI)
Uit12/11/2019
De19/12/2019
Uur19:00
CategorieEvents

Voordat het seizoen van de feestdagen eraan komt, gaan we onszelf uitdagen in onze CHALLENGE zodat we afgelijnd kunnen aanschuiven aan de feesttafel ;-) . Meld je aan voor onze transformatie-uitdaging en win een prijs.   We beginnen op dinsdag 12 november om 19u00.  Lesdagen telkens op dinsdag om 19u00 en donderdag om 19u00. Op zondag is er een bonus lesdag in Genk om 10u30 in de sporthal van Kattevenia. Laatste lesdag is op donderdag 19 december en zal een mega-XMAS-bootcamp worden met alle T&S deelnemers. Locatie wordt nog bekend gemaakt. We eindigen deze challenge met een slotfeest (thema XMAS) op zaterdag 21 december (locatie nog te bepalen) waar we dan ook de prijzen zullen uitreiken. Voor iedereen die: - zijn/haar vetpercentage wil verlagen - zuivere spiermassa wil opbouwen - zich gewoon vitaler wil voelen Je wordt niet alleen lichamelijk uitgedaagd maar ook jouw doelen, mentale vaardigheden, gedrag en levensstijl.
Dit in een plezierige omgeving en ruimte voor iedereen, van 18 tot .... jaar.  We maken gebruik van oefeningen met eigen lichaamsgewicht, cardio en kracht. En dit alles met de juiste TECHNIEK (vandaar de T van T&S). Deze challenge gaat ook over teamwork en samenhorigheid met de nodige SUPPORT (vandaar de S van T&S). Resultaten zijn onze belangrijkste focus. Daarom belonen we de winnaars van de volgende categoriëen met een prijs. - winnaar meeste verlies in vetpercentage (zonder verlies van spiermassa) - winnaar meeste bijgekomen spiermassa (zonder bijkomen van vetmassa) - overall winnaar (meest enthousiast, meest motiverend, meeste mond-aan-mondreclame.....) Op het einde van de challenge houden we een slotfeestje waar de prijzen worden uitgereikt en dan erkennen we de geweldige resultaten.
  Het is bewezen dat je gemakkelijker slaagt als je deze uitdaging aangaat met een buddy. Dus wie zou je willen uitdagen en neem je mee in dit avontuur? Registratiekosten 25€ voor de deelname inclusief: - 12 fitnesslessen - 3 bodyscans (begin, midden en einde) - Infomeeting - Fittest - Facebook-groep met inspiratie, recepten, motivatie enz. - Prijzen voor de winnaars met het beste resultaat Indien gewenst: voedingsbegeleiding en -ondersteuning met maaltijdplan Door je te registreren, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Lees ze aub door volgende link te kopiëren in jouw navigatiebalk: https://drive.google.com/open?id=1-7egsh5WgAcVhRSr3rMBPh_a-N0rey05XKAH_8kmyT4 Bij het registreren moet je ook kiezen wanneer je de eerste bodyscan wil krijgen. Het is belangrijk dat je dan op deze afspraak aanwezig bent.
Locatie wordt verzonden in de bevestigingsemail. Tijdens onze lessen en events worden er foto's genomen ter publicatie. Zie bijzondere voorwaarden.     Veelgestelde vragen  Heb je een id nodig of is er een leeftijdsgrens? Kinderen mogen ingeschreven worden vanaf 12 jaar indien zij vergezeld worden door een volwassene die ook deelneemt aan de challenge  Wat mag ik meebrengen naar het evenement? Sportieve outfit aandoen met geschikte sportschoenen, water en eventueel een handdoek Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb? via onze facebook pagina techniquesupport of via email [email protected]  Is mijn registratie of ticket overdraagbaar? Nee, registratie of ticket is niet overdraagbaar  Is het goed als de naam op mijn ticket of registratie niet overeenkomt met die van de bezoeker? De naam op het ticket moet overeenkomen met de naam van de deelnemer  

Home Page - Privacy Sitemap Copyright © 2020 EventsBook.netP4-M