EventsBook

Train4smartservices - Onderwijs & Mid-term Conferentie

CityHasselt
ProvincieLimbourg (VLI)
Datum03/10/2019
Uur09:00
CategorieEvents

Train4smartservices Conference: waar staan we nu en wat zijn onze ervaringen De vakantie zit erop, net zoals de eerste twee fases van het Train4smartservices programma. De trainees hebben de IT-wereld op een hoog tempo leren kennen en deden heel wat ervaring op in het werkveld. Nu zijn ze klaar voor het volgende hoofdstuk: de specialisatie. Op 16 september starten ze vol enthousiasme aan de derde fase van het traject waarbij ze zich verdiepen in software development en data science. Maar, in een leertraject moet er tijdig terug- en vooruit geblikt worden zodat we leren uit onze ervaringen en nog scherper voor de dag komen in de toekomst. Daarom nodigen we onze partners, trainees en de bedrijven uit op 3 oktober 2019 op de Train4smartservices Conference. We geven op Corda Campus een update over het programma met enkele facts en figures, luisteren naar bedrijven en trainees, maar we willen vooral jouw mening horen over de toekomst.
We gaan graag met je in dialoog aan vier ronde tafels over topics die ons inzichten geven over de opleiding, de noden in de arbeidsmarkt, de trainees en de verwachtingen van bedrijven. Programma: 9:00 Ontvangst9:30 Welkom What’s new Facts & figures Learnings en ervaringen van trainees en bedrijven Blik vooruit 11:00 Koffiebreak11:30 Let’s talk Tafel 1: werving & selectie Tafel 2: Train4smartservices & de match met het werkveld Tafel 3: werkplekleren – de verwachtingen Tafel 4: het businessmodel van de toekomst 12:30 Lunch13:30 Einde Kan jij erbij zijn? Schrijf je dan zeker in. Wij zorgen voor een boeiende voormiddag en een lekkere lunch. We verheugen ons erop u te kunnen begroeten op 3 oktober.   Wat is Train4smartservices precies? In 18 maanden tijd scholen we kandidaten om tot IT-professionals die meteen inzetbaar zijn in het bedrijfsleven.
De kandidaten doorlopen een leer-werkprogramma waarbij ze ‘samen leren’ (vier dagen leren en één dag werken), en ‘samen werken’ (vier dagen werken en één dag leren). Vervolgens ontdekken ze in een stage van drie maanden hun talenten en voorkeuren bij bedrijven op Belgische en Nederlandse bodem. De kandidaten kunnen zich ook specialiseren, bijvoorbeeld in front end, web development of security. Ze eindigen tenslotte met actief werkplekleren van negen maanden bij een bedrijf naar keuze. Het project is mogelijk gemaakt met Europese financiering van INTERREG Vlaanderen-Nederland en cofinanciering van Provincie Limburg. De partners? Brightlands Smart Services Campus Corda CampusFontys Hogeschool EindhovenZuyd HogeschoolOpen UniversiteitHogeschool PXLArtesis Plantijn Hogeschool AntwerpenGemeente Heerlen

Home Page - Privacy Sitemap Copyright © 2019 EventsBook.netP4-M