EventsBook

Verkooptraining: Close the Deal! BRUGGE

CityBruges
ProvincieFlandre Occidentale (VWV)
Datum13/02/2019
Uur09:00
CategorieEvents

Behaal meer omzet en meer resultaat in je verkoop met deze verkooptraining. Veel ondernemers en verkopers halen niet het maximale potentieel uit hun verkoopgesprekken. Na hun presentatie slagen ze er niet in de klant binnen te halen of de bestelbon te laten ondertekenen. De klant wil er nog eens over nadenken, gaat weg en de verkoper heeft geen argumenten om het gesprek te beheersen om toch wel een verkoop te realiseren. Geen verkoop is geen winst. Geen winst is na een bepaalde tijd: einde verhaal. Hoe bouw je overtuigende verkoopgesprekken op? Hoe ga je om met weerstanden en hoe sluit je de koop af? In deze verkooptraining ontwikkel je deze vaardigheden om zo meer resultaat te behalen. Ontdek in deze verkooptraining het vier " E " model van meerwaarde en vergroot je overtuigingskracht.
Verkopen is een vak op zich welke je niet leert op school. Succesvol verkopen en hogere omzet genereren realiseer je enkel door je continue te trainen in technieken en ook in je mentale vaardigheden om meer zelfvertrouwen op te bouwen. Met rollenspellen leren onze cursisten de juiste strategieën , de juiste argumentatie en de juiste mindset om succesvolle gesprekken te voeren in verschillende situaties en omgevingen. Je leert in deze Sales Training: Structuur van je verkoopgesprek. Hoe herken je koopsignalen? Hoe ga je om met bezwaren, weerstanden en objecties. Rollenspel om de verkoop af te sluiten in  verschillende situaties. Je eigen scenario voor op de zaak. Je eigen  praktijksimulatie met je unieke USP' s. Hoe je met het vier " E " model meerwaarde creëert.
7 Gouden regels voor meer succes in je verkoopgesprek. Jezelf motiveren voor een uitzonderlijk resultaat. Zelfvertrouwen opbouwen. Voor wie is deze Sales Training: Nieuwe commerciële medewerkers, om hen sneller in te werken. Verkoopmedewerkers die dagelijks voor de klant staan en hun verkoopconversie willen verhogen. Medewerkers in de Retail sector Ondernemers die scherper willen onderhandelen en verkopen Account Managers Sales Managers Call Center Operators Vertegenwoordigers die hun vaardigheden willen versterken Technisch commerciële medewerkers   Deze training gaat door te Brugge. Ontvangst met koffie vanaf 9h. Start om 9h30 tot 17h. Inclusief koffiebreaks, lichte lunch en syllabus. Heeft u een btw nummer? Dan kan u gebruik maken van KMO Portefeuille.
40% subsidie op onze trainingen. Uw investering in deze opleiding bedraagt dan 196€ per persoon, ex btw. inclusief syllabus, koffiebreaks en lichte lunch. Coachingplanet is erkend diensverlener KMOP.

Home Page - Privacy Sitemap Copyright © 2019 EventsBook.netP1-M