EventsBook

Vormingsdag Het Archief voor Onderwijs & KlasCement - Mol - di 18/2/2020

CityGeel
ProvincieAnvers (VAN)
Datum18/02/2020
Uur09:00
CategorieEvents

Vormingsdag MOL dinsdag 18/2/2020 In het voorjaar van 2020 organiseren Het Archief voor Onderwijs en KlasCement samen met het Departement Onderwijs een nieuwe reeks van 10 gratis regionale vormingsdagen. Je leert hoe je concreet aan de slag gaat met twee platformen en gaat naar huis met een pak lesinspiratie.  Op deze pagina kan je inschrijven voor de vormingsdag in Mol op dinsdag 18 februari 2020. Je kiest zelf welke workshops je op deze dag wil volgen:  KlasCement Je zoekt inspiratie voor je lessen en kent KlasCement nog niet zo goed? Je gebruikt KlasCement af en toe wel eens om lesmateriaal te vinden, maar je hebt het gevoel dat je een heel aantal functionaliteiten van de site niet kent? Je zou wel eens wat extra inspiratie kunnen gebruiken om zelf lesmateriaal te maken? Schrijf je dan in voor de KlasCement workshop.
Het Archief voor Onderwijs Het Archief voor Onderwijs biedt lesgevers een schat aan Vlaams audiovisueel materiaal van vroeger en nu om in te zetten in de klas. Van economie tot Nederlands, van wetenschappen tot techniek: ook voor jouw vak zijn er beslist interessante filmpjes en audiofragmenten te vinden. In deze workshop kom je alles te weten over het aanbod van Het Archief voor Onderwijs en hoe je ermee aan de slag gaat. Daarnaast krijg je al een voorsmaakje van de vernieuwde versie van onze beeldbank, die we in het voorjaar van 2020 lanceren. Bekijk hier het gedetailleerde programma. Voor wie zijn deze vormingsdagen bedoeld? leerkrachten lager onderwijs leerkrachten secundair onderwijs leerkrachten DKO en leerkrachten in het volwassenenonderwijs pedagogisch begeleiders ICT-coördinatoren die voorbereid willen zijn op een lerarenteam dat werkt met één of beide platformen docenten en studenten aan een lerarenopleiding Deelnemen is gratis, inschrijven is verplicht.
Op dinsdag 18 februari 2020 in Mol heb je keuze uit 3 formules: A. HELE DAG KlasCement (vm) EN Het Archief voor Onderwijs (nm): schrijf je via 'Registreren' in voor workshops 2 EN 3 B. ENKEL VOORMIDDAG Het Archief voor Onderwijs OF KlasCement : schrijf je via 'Registreren' in voor workshop 1 OF 2 C. ENKEL NAMIDDAG Het Archief voor Onderwijs: schrijf je via 'Registreren' in voor workshop 3 Meer vormingsdagen We organiseren ook workshops in Mechelen, Dendermonde, Leuven, Gent, Hasselt, Oudenaarde, Brussel, Oostende, Antwerpen en Ieper. Kan je niet aansluiten bij deze vormingsdag? Nodig ons uit op jouw school voor een gratis vorming op maat. Stuur je aanvraag via e-mail naar KlasCement of Het Archief voor Onderwijs. 

Home Page - Privacy Sitemap Copyright © 2020 EventsBook.netPb-M