EventsBook

WONDERDAYS: STROMENDE OVERVLOED

CityDiest
ProvincieBrabant Flamand (VBR)
Uit21/11/2019
De22/11/2019
Uur10:00
CategorieEvents

JOUW LEVEN, VANUIT JE DIEPSTE ZIELEKERN, IN JE HOOGSTE POTENTIE. ZODAT JE NIET ANDERS MEER KAN DAN STROMEN, OVERSTROMEN, OVERVLOED. Stel je eens voor dat jouw leven stromen gaatDat je elke dag voelt YES this is me. Die connectie met jouw ware ikGroots dromen, en ook voelen dat het kloptHandelen en daarin positief bekrachtigd wordenVoortgestuwd door het universumFun en zieledoelWaarheid en inzichtBoodschappen die praktisch zijnActie en reactie :)STROMENDE OVERVLOEDJa we gaan next level. Geld moet stromen zeggen ze toch?Awel JA. Binnen stromenEn dan vergemakkelijkt het de keuzes daarnazodat er ook weer een deel terug buiten stroomtDat dan weer opnieuw meer doet binnen stromenEn de stroming wordt breder en breder en brederStroming = flow die blijft aangroeien :)WAT ONTVANG JE?- 2 dagen vol energie incl alle verwennerij en lunch- Een verhoging van je energie en frequentie- Boodschappen- Oefeningen- Doorbraken- Inzichten- Transformaties- Stroming- Connecties- Jouw licht gaat aan- Wonderen.
IK GELOOFdat de wereld nood heeft aan meer positieve voorbeeldenaan meer normaliteit en authenticiteitaan mensen die JA zeggen aan het leven en uit die grijze massa oplichten.Die kiezen voor een leven vol waarde en waarderingZodat anderen zeggen "JA, en nu ik. "DIT IS VOOR JOU ALS- je JA. wil zeggen tegen jezelf- je meer voeling wil krijgen met jouw ziel, met je ik, en met je potentie- je een droom hebt of wil dromen, groots dromen, maar ook NU beginnen met die hemel op aarde te creëren- je eindelijk van die rem af wil en VOLUIT leven- je een voorbeeld wil zijn voor je kinderen/je omgeving/je klanten/...- je snapt dat het leven een spel is, en jij bepalen hoeveel plezier dit spel je geven mag :)- je droomt van overvloed, overvloed die je echte vrijheid geeftDIT IS NIET VOOR JOU ALS- je liever wil klagen en zagen over je leven - je niet in actie wil komen- je liever enkel geeft in de hoop ooit je hemel te verdienen- je je leven zoals het kabbelt wel ok vindtSTEP UP.
PLAY BIG. SPEEL STROMENDE OVERVLOEDJA en nu IK. Claim nu je plek. Plaatsen zijn beperkt En je krijgt nog MEER. Deze wonderdays eindigen niet op het einde van de 2e dag. nee ik neem je 4 maanden mee in die stromende beweging. 2 dagen van 10u tot 16u Ben jij er ook bij?

Home Page - Privacy Sitemap Copyright © 2020 EventsBook.netP5-M