EventsBook

Workshop Logo-Art Online - Wenda Haasjes & Neeke de Boer

CityBoom
ProvincieAnvers (VAN)
Datum13/12/2019
Uur09:30
CategorieEvents

Inhoud Je bent logopedist en wilt graag op een eigentijdse, moderne en efficiënte manier vorm geven aan je job. Je ziet wel mogelijkheden in het toepassen van digitale middelen binnen de logopedische therapie, maar vraagt je af of het voor jou wel gaat werken.  In deze workshop leer je hoe je met LOGO-Art Online je beroep naar ‘the next level’ kan brengen. Als logopedist bepaal jij met je kennis en kunde wat jij nodig hebt voor de therapie. Met de grote verzameling illustraties met woorden, de ruime sortering minimale paren, de uitgewerkte woordenschatthema’s, de taalonderdelen zoals werkwoordsvervoegingen, de vele handige zoekfuncties en de gevarieerde spelvormen die je ter beschikking staan, zijn je mogelijkheden eindeloos. Altijd ‘logopedie op maat’; precies zoals dit kind nodig heeft.
En als je dan ook nog eens thuis kunt laten oefenen op eigen smartphone of tablet zijn ouders en kinderen ook helemaal blij. Echt van deze tijd en jij blijft als therapeut ‘in charge’. Ga mee naar ‘the next level in de logopedie. Maak kennis met de vele mogelijkheden van LOGO-Art Online en ga er lekker zelf mee aan de slag. Begeleiding Wenda Haasjes en Neeke de Boer zijn de auteurs van de vele Logo-Art-publicaties zoals het LOGO-Art Basisprogramma en het LOGO-Art Articulatieonderzoek die inmiddels vervangen zijn door respectievelijk LOGO-Art Basis en het Nederlands ArticulatieOnderzoek (NAO).  Doelgroep De workshop is bedoeld voor logopedisten die kinderen met spraakklank- en/of taalstoornissen behandelen.  Praktisch Wie reeds een abonnement op Logo-Art Online heeft, wordt gevraagd om een eigen iPad mee te brengen.
Voor wie graag wil kennis maken met Logo-Art Online maar nog geen abonnement heeft, zijn er iPads ter beschikking zodat je de mogelijkheden zelf kan ervaren. Deelnemers aan deze workshop kunnen een maand lang gratis Logo-Art Online uitproberen.

Home Page - Privacy Sitemap Copyright © 2020 EventsBook.netPb-M