EventsBook

Workshop Meer Verdienen = Meer Omzet + Meer Winst

CityKeerbergen
ProvincieBrabant Flamand (VBR)
Datum28/11/2019
Uur14:00
CategorieEvents

Jouw zaak draait goed. Je klaagt niet. Jij hebt een mooie omzet die elk jaar toeneemt. De basis staat. Toch is er een maar. Je werkt jezelf te pletter. Jij hebt geen tijd voor je gezin en je hobby’s. Niet alleen tijd nekt je, maar ook financieel wringt de schoen. Jij verdient niet in verhouding wat je er voor doet. Als je je gewerkte uren deelt door jouw omzet, dan werk jij tegen een studententarief. Ondanks de mooie omzet en de winst merk jij dat het betalen van de rekeningen niet vanzelf gaat. In je achterhoofd klinkt een vervelende stem ‘wat als ik straks veel belastingen moet betalen?’. Herken je dat? Dat je verder jezelf mogelijk niet eens iedere maand uitbetaald? Of dat je deze betaling uitstelt of bijstelt. Wat je ziet als een investering in de toekomst, maar hoe lang dan nog? Aan de buitenkant van jouw onderneming lijkt alles picco bello maar je voelt geen financiële rust.
Laat staan dat je controle over je financiën hebt en/of grip op je cijfers. Wil je eindelijk - én je leveranciers altijd op tijd betalen, netjes op de factuur-vervaldag, - én geld reserveren voor jouw belastingen? - én geen enkele maand dat er minder eigen salaris naar je privé-rekening gaat, - én een buffer bouwen zou helemaal de max zijn ( want ‘wat als er iets gebeurt’ ). Zeg jij 1x of zelfs 4x JA? Ik leer je hoe je meer omzet creëert én meer verdient en meer winst reserveert, want ... ‘JIJ WILT 4 x volmondig JA zeggen’. Of blijf jij toch kiezen voor een twijfelende blijvende ‘NEE’? Weet, het kan anders - Je investeert in de financiële toekomst van jezelf én je bedrijf. Groeien met winst voorop.- De toekomst wordt nu eindelijk realiteit met voldoende geld nodig voor elk doel.
- Elke maand bouw je aan een gezonde winst. Je betaalt jezelf elke maand correct uit. Je rekeningen voor je leveranciers betaal je correct op vervaldatum. Het belastingen-te-betalen-geld bezorgt je geen stress meer. Je bouwt een buffer op zodat je eindelijk financiële rust ervaart. Dat kan met Profit First. Profit First is een interessant, praktisch en zeer makkelijk systeem om je cashflow te managen wat aansluit bij jouw natuurlijk menselijk gedrag. Binnen de Profit First methode is winst een onderdeel van zakendoen. Vanaf nu is een gezonde financiële huishouding een must. Leer de Profit First methode toe te passen in jouw eigen bedrijf. Gezond zakendoen is belangrijker dan méér zakendoen. Geen ingewikkelde overzichten, termen of formules. Je hoeft geen boekhouder te zijn om je cijfers te begrijpen.
Gewoon je financiën managen door naar je bankrekeningen te kijken, zonder bibberende knieën en je weet in 1 oogopslag hoe je er (financieel) voor staat. De zekerheid dat je voldoende geld hebt om alle betalingen te volbrengen is eindelijk een feit. Je neemt de juiste financieel verantwoorde beslissingen en je stuurt op succes. Altijd grip op cijfers. Altijd winst.Wanneer je deze stappen volgt zul je al snel ervaren dat het resultaat van je bedrijf verandert. Zodat ook jij winst maakt en een loon verdient naar werken. Je hebt echt NIKS te verliezen, want meer omzet met meer winst, wil écht iedereen. Naast het concrete resultaat, krijg je ook nieuwe inzichten om je bedrijf op een gezonde basis te laten groeien. Hoe ik dat weet? En waarom ik het jou kan leren? Enkele jaren geleden leidde ik een succesvol groeitraject in mijn eigen schrijnwerkerij, waar ik verantwoordelijk was voor de verkoop en de dagelijkse leiding.
Als ervaringsdeskundige in cijfers en marketing begeleid ik vandaag Vlaamse ondernemers en kmo’s om met passie een haalbaar winstgevend plan realiseerbaar te maken. Met deze expertise verdubbelde ik zelf mijn omzet van 600.000 naar 1,2 miljoen in mijn schrijnwerkersbusiness. Mijn authentieke aanpak en ruime vakkennis zorgen gegarandeerd voor een omzet-boost, mét winst als kers op de taart. Ik ben tussen de dakpannen groot geworden en genoot van een economische academische opleiding. Persoonlijk vind ik een zicht op je bedrijfsgegevens voor iedere ondernemer een must-have, geen nice-to-have. Schrijf je nu in voor deze workshop en ik leer je hoe je meer omzet realiseert, en vanuit de stijgende omzet je meer winst boekt en je zelf meer verdient. Ik leer je grip te krijgen op je cijfers.
Je leert hoe je groeit naar en met een winstgevend bedrijf.

Home Page - Privacy Sitemap Copyright © 2020 EventsBook.netP5-M