EventsBook

Yoga weekend aan zee voor ladies

AdresMaanstraat 54
CityLier
naarPure Yoga
ProvincieAnvers (VAN)
Uit09/03/2018
De11/03/2018
Uur17:30
CategorieEvents

Ben jij opzoek naar wat rustmomenten in jouw leven en weet je niet goed hoe er toe te komen? Kom dan zeker mee op ons Pure-yogaweekend. Na enkele malen van de prachtige Ardennen te hebben genoten gaan we nu voor de eerste maal richting de Nederlandse kust (Cadzand). In een kleine groep geven we ons een weekend lang over aan rust en ontspanning. Een exclusief weekend vol "ik volg mijn eigen ritme" staat op het programma. Heb je zin om mee te doen aan onze yogasessies of samen een wandeling aan het strand te maken? Of spreekt jou genieten van een heerlijk tasje thee onder een fleecedekentje meer aan? Wel alles kan dit weekend. Er is niemand die jou wat verplicht om te doen. Zou het niet heerlijk zijn als je na het weekend kan zeggen dat jij echt genoten hebt van te luisteren naar je lichaam en er dan ook naar gehandeld hebt? Hoe ons weekend er kan uit zien? Ja inderdaad "kan" want doordat niets moet is er heel veel ruimte om te flowen tussen de activiteiten in.
We starten onze ochtenden met een yogasessie om nadien te genieten van een ontbijt. Ook staat er 's avonds een rustige yogasessie/meditatie op het programma zodat je helemaal zen in bed kan kruipen. Alle lessen zijn heel rustig en jouw tempo is van belang, niet over jouw grenzen gaan is hier van belang. Overdag maken we, met zij die zin hebben, een wandeling waarbij we ook onderweg nog natuurbelevingsoefeningen, wandelmeditatie enz. gaan doen. Maar ook de infraroodsauna staat ter uwer beschikking. Wat een verwennerij. Onze maaltijden worden vers en met veel liefde bereid. Heerlijk toch dat je eens niet zelf hoeft na te denken over wat je op tafel gaat zetten. Doordat we in een kleine groep vertoeven is persoonlijke begeleiding mogelijk wat een grote meerwaarde bied.
Eigenlijk kan je bijna spreken van een yogaweekend op maat. Je slaapt met 2 personen op een kamer, wat het ook weer extra fijn maakt....niet te veel drukte om je heen. Nog een extra iets om helemaal tot rust te komen. Een 1 persoonskamer is mogelijk afhankelijk van de bezetting. Je bent welkom op vrijdagavond 9 maart vanaf 17u30. Eet je die avond nog graag mee (in de prijs inbegrepen) dan vragen we je voor 19u aanwezig te zijn zodat we samen kunnen genieten aan tafel. Dit weekend eindigd op zondag 11 maart om 16u. Wil je nog een dagje langer uitwaaien aan zee en pas maandag 12 maart huiswaarts keren? Ook dat kan. Voor deze nacht en ontbijt (geen avondmaal) betaal je €15 extra (om 10u dienen we uit het huis te zijn). Prijs: € 385 (inclusief: alle maaltijden, yoga en meditatiemomenten alsook de begeleiding tijdens de wandelingen en het gebruik van de sauna, beddengoed en annulatieverzekering) meer info en/of inschrijven kan enkel via [email protected]

Home Page - Privacy Sitemap Copyright © 2018 EventsBook.netPb-M